tren

Avm & Alışveriş Merkezi Güvenliği Hizmeti

Güvenlik Hizmeti
Avm & Alışveriş Merkezi Güvenliği Hizmeti

Güvenli yaşam alanları oluşturmak adına uzun yıllar sizlere AVM güvenlik hizmeti, alışveriş merkezi güvenliği olarak hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Güvenliğin en fazla ihtiyaç duyulduğu ortam yaşam alanlarının güvenliğini deneyimli ekibimiz ve yüksek kalitede üretilen ekipmanlarımız ile siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Profesyonel keşif, Alışveriş Merkezi güvenliğine uygun güvenlik ürünlerimizle gittiğiniz her noktada güvenliğinizi garanti altına alıyoruz. Türkiye’nin en önemli sektörleri arasında yer alan güvenlik sektörü, nüfus yoğunluğunun artması ile doğru orantılı olarak hızla gelişmiştir. Bireysel, kurumsal ya da kamuya açık alanlarda güvenlik gereksiniminin artması ile toplu olarak kullanılan Avm güvenlik önlemlerinin de artırılmasına sebebiyet vermiştir.

NELER YAPIYORUZ?

Konut, AVM, site, endüstriyel ve ticari alanlarda tüm güvenlik tedbirlerini uyguluyoruz. Teknik güvenlik hizmetleri içerisinde yer alan; yakın koruma, VIP, rezidans, stadyum ya da hastane güvenliği gibi profesyonellik gerektiren güvenlik hizmetini alanında uzman kadromuz ile gerçekleştiriyoruz.

AVM ALARM SİSTEMLERİ

AVM, otoparkından mağazalara, sinemalardan oyun alanlarına kadar özenle korunması gereken birçok riskli noktaya sahip yapıdır. Birden fazla giriş ve çıkışın olduğu AVM’lerde güvenlik hizmetimizde öncelikli kullandığımız güvenlik ürünlerimizin başında alarm sistemleri geliyor. Manuel ya da uzaktan kumandalı alarm sistemleri ile oluşacak soruna anında müdahale sağlıyoruz. Mağaza giriş ve çıkışlarına, AVM giriş ve çıkış noktalarına, otopark giriş ve çıkış noktalarına kurulum yaptığımız güvenlik sistemleri ile tam koruma ayrıcalıklarından faydalanıyorsunuz. Alarm sistemlerimiz; ofis, hastane, AVM, ev, fabrika gibi daha birçok alanda kullanılan başlıca ürünlerimiz arasındadır.

AVM YAŞAM VE YANGIN KORUMASI

Yangın gibi anlık gelişen, yıkıcı etkilere sahip olan bir afetin bertaraf edilmesi için çok fazla vaktiniz olmayabilir. Yapılması gereken müdahale 2–5 dakika gibi kısa bir süreçte büyük bir alana yayılabilir, çıkışların kapanması ile insan hayatı tehlikeye girebilir. Yangın sensor ürünlerimizin olası yangın başlangıcında hassas algılama ile aktif hale geçmesi, alarmın zamanında devreye girmesi bu zorlu durumdan yara almadan kurtulmayı kolaylaştırır. İşinizi şansa bırakmadan tüm önlemleri almak AVM yönetiminin görevleri kapsamındadır.

AVM UZAKTAN İZLEME MERKEZİ

Teknolojik gelişmelerin güvenlik sektörüne yansıması olumlu sonuçlar doğuruyor. Zamanın en değerli olduğu acil durumlarda kurtarıcı etkiye sahip olan ve ilk müdahale adına en önemli özelliğe sahip sektörler arasında avm özel güvenlik hizmetleri ilk sıralarda yer alır. Uzaktan izleme merkezi kalabalık alanlarda fark edilmeyen her durumun dikkatle izlenmesi ve gözden kaçmaması anlamına geliyor.

AVM GÜVENLİK İHTİYAÇLARI

AVM’lerin güvenlik ihtiyaçları için verilecek hizmetler değişiklik gösterebiliyor. AVM büyüklüğüne, giriş-çıkış noktalarına, güvenlik gerektiren yerlerin tespitine göre hizmet belirlenir.

AVM güvenlik hizmetleri;

  • Koruma
  • Güvenlik görevlisi
  • Fiziki avm güvenlik görevlisi hizmetleri
  • Geçiş kontrol noktası
  • Alarm sistemleri
  • Ağ güvenliği
  • Yangın koruması
  • Profesyonel alarm sistemleri
  • CCTV sistem ile 7/24 kameralı izleme

Daha birçok güvenlik hizmeti için bizlere ulaşabilirsiniz. Güvenlik sistemlerinin yeni nesil teknolojiye uygun olması, kaliteli yazılım ve güvenlik birimleri entegrasyonu ile tüm vatandaşlar AVM’de kendilerini koruma altında hissedecekler. AVM içerisinde yer alan birçok ticari alanda ayrı güvenlik sistemleri de kurarak kaleyi içten ve dıştan güvenlik ağı içerisine alıyoruz. VIP güvenlik taleplerinize avm özel güvenlik hizmeti yapılacak etkinliğe göre cevap veriyoruz.

AVM GÜVENLİK GÖREVLİSİ EĞİTİMLERİMİZ

AVM alanlarında birçok noktada güvenlik personelimiz görev alabiliyor. Güvenlik görevlilerimizin eğitimlerini tamamlamaları sonrasında özel güvenlik sertifikasına sahip olması, uzun yıllar tecrübe edinmeleri yüksek güvenlik sağlıyor. İlk yardım eğitimleri tüm güvenlik birimlerinin öğrenmesi gereken temel eğitimlerin yanı sıra olası sorunlara yönelik özel eğitimleri de kapsıyor.

Hangi suç durumunda ya da acil hallerde nasıl davranacağını bilen eğitimli personelimiz ile sorunları dakikalar içerisinde çözebileceksiniz. Etkili iletişim hususunda güvenlik etkisinin sert yansımasını yumuşatacak, toplumla iletişimi kuvvetlendirecek çözümler sunuyoruz.

Personel eğitimlerimizde;

  • İlk yardım eğitimi
  • Etkili iletişim eğitimi
  • Yakın koruma eğitimi
  • Silahlı eğitim
  • Kolluk kuvvetleri iletişimi

Yakın koruma eğitimleri özel çalışmalar sonucu verilen eğitimlerdir. Silahlı atış ile yapılan eğitimlerin her alanda katkısı vardır. Herhangi bir suç anında olayı profesyonel bir şekilde göğüsleyen, yetkili birimlere ve kolluk kuvvetlerine en doğru şekilde aktaran güvenlik personelimiz, şüpheye yer bırakmadan müdahalenin gelmesini kolaylaştırır.

AVM ziyaretçilerinin güvenle alışveriş yapabilmeleri, yemek yemeleri, kültürel faaliyetlerden ve eğlence aktivitelerinden faydalanması sağlanır. Eğitimlerde yaşanan ya da yaşanması muhtemel durumlar hakkında verilen eğitimlerde gerekli görüldüğünde tatbikat yapılarak donanımlı personeller yeni görevlerine başlıyor. Ziyaretçilerin kendilerini güvende hissetmeleri, can ve mal güvenliğinden endişe duymaması, huzurlu olması sağlanır.

Bize Ulaşın

    Whatsapp
    Doğukan Erdoğan
    Doğukan Erdoğan
    Merhaba.
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?